Personvernerklæring

forsikringsdekning
Denne policyen regulerer hvordan handveskemester.com samler inn, mottar og behandler personopplysninger om deg når du foretar kjøp fra handveskemester.com, inkludert informasjon knyttet til produktene eller tjenestene du har bestilt fra handveskemester.com. Personlig informasjon er informasjon om deg som er personlig identifiserbar, slik som navn, adresse, e-postadresse eller telefonnummer, og som ikke er offentlig tilgjengelig ellers.

personvern
For å gi deg tjenester og nettstedet, inkludert muligheten til å bestille og motta produkter gjennom nettstedet vårt, administrere kontoen din, la deg bruke fraktportalen vår og betale deg for varene du selger og forbedre opplevelsen din. optimalisere, vi må gjøre dette, vi bruker informasjonen vi samler inn på forskjellige måter.
Rull ned for mer informasjon om de detaljerte formålene vi samler inn dataene dine for og hvilke spesifikke data som samles inn:
For å registrere og administrere kontoen din på nettstedet vårt, kan vi samle inn navn, e-postadresse, passord og annen tilleggsinformasjon du legger til kontoen din, for eksempel telefonnummer, adresser og kjønn.
For å oppfylle bestillinger du legger inn via nettstedet vårt, samler vi inn navn, adresse, telefonnummer og bestillingsdetaljer, for eksempel produktene du har kjøpt, størrelse og pris.
For å kreve inn betaling fra deg, samler vi inn betalingsopplysningene dine, inkludert kreditt-/debetkortnummer, kortinnehavers navn og CCV; vi lagrer det ikke og gir det bare videre til våre autoriserte betalingsleverandører.
For å gi deg kundeservicen vår (inkludert hjelpe deg med å løse problemer med våre tjenester eller fraktforespørsler, varsle deg om endringer i våre vilkår for bruk, eller kommunisere med deg om opplevelsen din med oss), samler vi inn navn, e-postadresse, passord og adresser og historikk for dine kontakter med oss ​​(inkludert eventuelle telefonopptak av samtalene våre).
For å overvåke kvaliteten på kundeservicen vår, samler vi inn navn, e-postadresse, passord og adresser og din kontakthistorikk hos oss.
For å drive, vedlikeholde og forbedre nettstedet og tjenestene våre, samler vi inn informasjon fra enheten din (f.eks. IP-adresse og enhetstype), informasjonskapsel-IDer og nettleserinformasjon.
For å utføre kreditt- og svindelkontroller og hvor vi kan gjøre forretninger med deg, samler vi inn navnet ditt; E-post; adresser; Nettleserhistorie; Butikkhistorie; Fødselsdato; Kjønn; Enhetsinformasjon (som IP-adresse og enhetstype)
Ved å analysere din oppførsel og kjøp på nettsiden vår samler vi inn navn og e-postadresse. telefonnummer; adresser; Fødselsdato; Butikkhistorie; nettleserhistorikk og oppførsel; Enhetsinformasjon; kjøpspreferanser; kallenavn; informasjonskapselidentifikatorer; Interne identifikasjonsdata; Land; Kjøps- og salgshistorikk.
konfidensialitet og sikkerhet
Vi opprettholder elektroniske, fysiske og prosedyremessige sikkerhetstiltak som er i samsvar med føderale forskrifter som beskytter din personlige informasjon. Vi begrenser tilgangen til din personlige informasjon til de ansatte som vi mener har et rimelig behov for å komme i kontakt med denne informasjonen for å tilby produkter eller tjenester til deg.

Endringer i denne personvernerklæringen
handveskemester.com kan oppdatere denne policyen. Vi vil varsle deg om eventuelle vesentlige endringer i måten vi behandler personopplysninger på ved å sende en melding til den primære e-postadressen som er spesifisert i din handveskemester.com-konto eller ved å legge ut et tydelig varsel på nettstedet vårt.

slette data
Du har rett til å se, rette eller slette dine personopplysninger. I tillegg har du i visse tilfeller også andre rettigheter, for eksempel til å protestere mot vår bruk av dataene dine eller overføring av dataene dine. Du kan kontakte oss for å slette dine personopplysninger.
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles personvernregler og vilkår for bruk gjelder.

Handlekurv