Omsorgsveileder

Avhengig av skinntypen krever hver veske spesiell omsorg. Med nye produkter beholder læret sine naturlige beskyttende egenskaper og bør kun poleres av og til i løpet av de første månedene av bruk. Vær forsiktig så du ikke bruker for mye forsiktighet, da dette kan forårsake uønskede flekker.

Sørg for å holde vesken unna sterke løsemidler som aceton, flekkfjerner, malingstynner eller neglelakkfjerner, da disse kan fjerne malingen fra læret. Lærvarespesialister gir spesiell omsorg for ulike typer skinn.

Stell av ulike typer skinn.

ENKELT SKINN

Glatte skinnvesker rengjøres best med en fargeløs skinnolje eller krem. Tørk av vesken med en myk klut og bruk produktene med måte.

PATENT LÆR

Lakkskinnvesker kan rengjøres med et spesielt skum. Skummet skal påføres med en myk klut og gni forsiktig inn i posen.

HEST

Ved vesker med Cavallino (hud), børst pelsen regelmessig i retning av hårvekst. Dette kan forhindre at hår knekker på grunn av konstant friksjon med klær.

FLERE TIPS OG TIPS

Avhengig av årstid trenger vesken din spesiell beskyttelse mot sterkt sollys eller kraftig regn. Hvis posen din blir våt til tross for din beste innsats, fyll den med absorberende papir og bruk en hårføner for å unngå vannflekker. Hold avstand når du føner.

Vått eller fuktig skinn bør ikke utsettes for overdreven varme (f.eks. radiatorer), da dette kan stivne, sprekke og skade læret uten å repareres. Hvis posen din blir våt i regnet, tørk den umiddelbart med en myk klut.

Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot å bruke en lys veske med mørkeblå jeans. Fargen på mørke jeans har en tendens til å blø inn i andre materialer!

Pennen din kan også være din lærveskes verste fiende! I de fleste tilfeller kan blekkflekker ikke fjernes.

Det er best å behandle fett- eller oljeflekker med mel, bakepulver eller malt kritt. Når de er påført det berørte området, kan de absorbere olje og bidra til å forhindre permanente flekker.

OPPBEVARING

Den medfølgende vesken er ideell for å oppbevare vesken din og beskytte den mot smuss og fuktighet.

Med godt stell og riktig oppbevaring kan vesken være din følgesvenn for livet.

Handlekurv