Superminiatyr Gucci Marmont

Superminiatyr Gucci Marmont har fanget hjertet mitt

Små vesker gir ofte en dårlig følelse fordi i form av brukervennlighet kan små vesker bare fungere som dekorasjon, brukes til pendling, reise og lignende, uten å tilfredsstille praktiske behov.

Men Guccis superminiatyr Marmont har virkelig fanget hjertet mitt. Den er veldig liten, med bare 6,2 tommer i bredde og 4 tommer i høyde. Kapasiteten er begrenset, men den er så søt at jeg er villig til å bære den selv om den bare kan brukes som dekorasjon for å bære små gjenstander. Hvis du fortsatt er i tvil, kan du dra til en Gucci-butikk og prøve den på. På den måten vil du helt sikkert forelske deg i denne vesken.

Superminiatyr Gucci Marmont

Så kjøpte jeg den superminiatyren av GUCCI Marmont. Sammenlignet med Dionysus superminiatyrvesken er Marmont mykere og mer elastisk, slik at den kan romme telefonen min og lommeboken min, men Dionysus er for stiv.

Den lille GUCCI Marmont kan bæres på flere måter, skråstilt over kroppen, over skulderen, håndholdt eller som en belteveske. Når det gjelder farger, er det et bredt utvalg å velge mellom. Svart er flott

Legg igjen en kommentar

Handlekurv