GUCCI horsebit 1955

GUCCI: Asymmetrisk og miljøvennlig – Har de truffet deg midt i hjertet?

GUCCI, som en fast stjerne innen luksusverdenen, har vært populær i et halvt århundre med håndvesken horsebit 1955. Etter en redesign med et nytt utseende og overgangen til bærekraftige materialer, i tillegg til en reklamekampanje med den populære artisten Billie, har begge fargevariantene blitt en suksess for jentene.

Utsikten til denne vesken er annerledes enn tidligere; den bryter med tidligere konvensjoner, endrer den symmetriske strukturen til en trapesform med skrå kanter. Selv størrelsen på bittet er forskjellig. Dette passer godt inn med Bills stil, som en jente villig til å bryte konvensjonelle grenser. I reklamen bærer Billie en skjorte og en lue med GUCCIs monogram, noe som gjør det enkle GG-mønsteret levende og skaper en subtil, ryddig skjønnhet. Selvfølgelig henger ikke den svarte horsebit 1955 etter; i forhold til GG-mønsteret er den mer klassisk, allsidig og slitesterk.

GUCCI horsebit 1955

Denne merkelige formede vesken er GUCCIs første produkt som bruker det nye materialet Demetra for vesker. Demetra-materialet inneholder ikke dyrekommponenter og består av 75% vegetabilske råvarer. Dette materialet ble grundig forsket på av GUCCIs teknikere i to år. Det beholder ikke bare mykheten i skinn, men overgår også ulempene ved miljøvennlige materialer, som vanligvis ikke er holdbare. Dette understreker GUCCIs forpliktelse til miljøprinsipper.

Du vil kanskje også like

Legg igjen en kommentar

Handlekurv