GUCCI Blondie-vesken

Den nye GUCCI Blondie vil uten tvil skape en trendbølge!

Jeg har alltid syntes at det åpne GG-mønsteret på GUCCI Blondie-serien er for fremtredende og virker altfor iøynefallende. Mønsteret føles litt påtrengende på veskens overflate, som om den ivrig vil fortelle andre at vesken min kommer fra GUCCI. Men da jeg så den nye GUCCI Blondie i dag, følte jeg virkelig at den fanget oppmerksomheten min, og det åpne GG-mønsteret virket ikke lenger så merkelig for meg.

Når det gjelder kapasitet, har vesken en sylindrisk form, men kapasiteten er ikke å undervurdere. Den er omtrent 18,5 cm lang og har en diameter på 10 cm, stor nok til å romme sminke, nøkler og mer. Skulderremmen kan justeres, men den kan bare brukes som skulderveske eller håndveske, selv om den er på sitt lengste. Vesken er laget av matelassé-materiale, som ikke bare er mykt, men gir også fra seg en lett glans.

GUCCI Blondie-vesken

Begge sidene av denne GUCCI Blondie-vesken er dekorert med det åpne GG-læret, noe som gjør at den fremtredende logoen ikke lenger føles så påtrengende. Selv glidelåslåsen er laget av GG i metall. Denne skinnvesken er lett, veier bare rundt 300 g, og uansett om den bæres for hånd eller over skulderen, føles den ikke påtrengende.

GUCCI har hentet inspirasjon fra forskjellige kilder og har lansert denne nye Blondie i flere farger, inkludert en mini skulderveske i metallisk sølv. Hvis du vet at sølvprodukter er veldig populære i år, tror jeg det ikke vil ta lang tid før noen innflytelsesrike personer blir sett på gaten med denne vesken!

Legg igjen en kommentar

Handlekurv